edit Уреди тему

Google је објавио бесплатну верзију SketchUp-а

Google је издао бесплатну верзију популарног програма за 3Д моделовање SketchUp. Ово је очекиван потез гиганта после мартовске куповине компаније @Last Software, а као разлог да изда бесплатну верзију, компанија наводи жељу да информација буде „доступна и корисна“. SketchUp је такође интегрисан у Google Earth систем глобалне мапе. Бесплатна верзија SketchUp-а може се користити „само“ за некомерцијалну употребу, базирана је на SketchUp Pro 5. Google SketchUp можете преузети са: http://sketchup.google.com

Последњи коментари:

nikoola16. Мај 2006. 01:07

Увоз SketchUp и Google Earth фајлова у Blender Пошто је Google објавио бесплатну верзију програма SketchUp, корисници Blender-а су пожелели могућност увоза модела креираних овим програмом у Blender.
Па, jms има нешто што би могло помоћи:
Дакле направио је три скрипте које служе за увоз SketchUp-ових и Google Earth-ових kml и kmz фајлова директно у Blender!
Зар то није страва!!!

che30. Апр. 2006. 08:32

ццц ..... Ма зезам се! Него Баћо, биће ми потребне твоје експпертизе – пошто постављам (а и правим) сајт од нуле – не допада ми се онај икс-упс. Па нпр. шта је теби била полазна основа за форум и сајт итд итд

nikoola30. Апр. 2006. 01:09

И ја понекад погрешим …

che28. Апр. 2006. 17:03

И ? Шта сам ја рекао? А ти кажеш – нису га купили …

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.