edit Уреди тему

Изашао је Firefox 3!

Ново издање се темељи на револуционарном мехамизму Gecko 1.9, који доноси више од 15000 исправки, укључујући главне архитектонске промене у циљу побољшања брзине, стабилности, квалитета приказа и поједностављења кода. Неке од нових могућности производа су:

+ Боља интеграција у ОС. За приказ форми, дугмића, иконица и менија сада се користите стандардни елементи за Windows, Mac OS X или Linux / gtk. + Штити од злонамерног софтвера. Корисници ће добити упозорење кад покушају да посете странице, које садрже вирусе, шпијуне, тројанце и осталу гамад. + Проверава верзије додатака. Старе и небезбедне верзије биће аутоматски искључене. + Преузимање датотека сада је могуће наставити након прекида везе или поновног покретања програма. + Користи места. Прегледавање, сортирање и претраживање међу забелешкама, ознакама и у историјату. Сви подаци се чувају у бази података како би се спречио њихов губитак, чак и у случају пада система + Брзина. JavaScript оптимизација повећава продуктивност апликација као што су Gmail чак до 2 пута. + Меморија. Користи нову технологију за смањење коришћења и мању фрагментацију меморије. Након званичне најаве започиње почиње Firefox 3 Download дан, чији је циљ поставити рекорд у броју преузимања софтвера.

Последњи коментари:Сви коментари (27) »

nex22. Дец. 2009. 01:00
nikoola18. Јул 2008. 01:24

Немам појма у Линуксу то реди на други начин.

nex17. Јул 2008. 14:38

Ae sad pitanje:
Danas izasao FF 3.0.1 …izasao prozorcic u donjem desnom uglu.I sad ocu da unapredim FF, odem na Pomoc/Provera Dogradnji i PRC- izbaci samo prazan prozor „dogradnja programa“ u kome NE PISE NISTA.
A lepo sam podesio u opcijama da trazi dodatke i unapredjenja i da me lepo pita sta da cinim.
WTF??

nikoola10. Јул 2008. 13:56

Елита!

Nica10. Јул 2008. 11:55

u uu pa mi smo u 16 % naroda…;D

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.