edit Уреди тему

Микрософт: конкурн за мини игре у XNA студију

Вељко Миљанић08. Март 2007. 11:12

Избацивањем на тржиште XNA studio развојног окружења за развој видео игара, крајем претходне године, Микрософт је покушао да привуче већи број малих развојних тимова и хоби програмера ка .net и xbox 360 платформама. У циљу даљег популаризовања платформе и развојних алата 4. 3. 2007 је објављен конкурс „Dream-Build-Play“ за најбоље игре урађене у XNA студију. Право учешћа имају сви корисници XNA студија па и они са бесплатним верзијама. Аутори првонаграђене игре добијају $10000 долара и лиценцу за објављивање на xbox live arcade-у. Укупан фонд за награде је $40000. Конкурс се затвара 2. 8. 2007. За више информација погледајте: http://www.microsoft.com/…dPlayPR.mspx

Последњи коментари:Сви коментари (8) »

nex08. Март 2007. 13:01

dobro je…smesio ti se otkaz.

ева0108. Март 2007. 11:12

Средио сам!!! Вест није застарела.

nex07. Март 2007. 13:15

bice da je i jedno i drugo, hihihi

nikoola07. Март 2007. 02:18

Или ти је вест прилично закаснела, или те они у Micro$oft-у нису научили куцањи. 

nex06. Март 2007. 17:27

„uzgred poruku sam otkucao sa posla“
Kao mi to nismo znali??? Pa jbt gazda ti je licno diktirao! Sad oces i SkyRazor da nam pokrades! E NE MOZE!!! Al ajde, evo ti ideja!
Ide neki klinac ulicom i voli mikrosoft i mangu.Naleti na drugog koji voli Soni i mangu.
I onda arena.
Oni se biju, a u gornjem levom i desnom uglu su im mana/stamina barovi i pobedi onaj koji ostane bez toga.

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.