edit Уреди тему

Google SketchUp 7

Google је објавио SketchUp и SketchUp Pro 7, нову верзију њиховог 3D моделера у верзији за Mac и Windows системе. Нова верзија додаје функције за још интуитивније моделовање. Између осталог додати су и тзв. динамични делови (Dynamic Components). То су параметарски 3D модели који приликом промене димензија задржавају пропорцију. Поред понуђених компоненти врата, прозора, намештаја … можете креирати и сопствене.

Директно из SketchUp 7 можете претраживати Google 3D Warehouse, интернет базу која садржи милионе 3D модела, и једноставним превлачењем их додати у свој рад. SketchUp Pro 7 поседује нову алатку (посебну апликацију) названу LayOut 2 за креирање и дељење професионалних презентација направљених из SketchUp модела у векторском облику, додавање текста и графике, и наравно могућност штампе.

SketchUp можете преузети са Google-овог сајта, а за SketchUp Pro 7 је потребно издвојити US$495.

Последњи коментари:Сви коментари (14) »

nikolar26. Дец. 2008. 10:59

ne ali neje ti to bili geic
gugl ne oprasta

nikoola25. Дец. 2008. 21:48

Постоји ли ико кога ТАЈ није кудио!!!

che25. Дец. 2008. 18:53

Стварно? Да ли си их ти кудио па знаш?

nikolar25. Дец. 2008. 11:56

ne vole da ih kudis
lose ces da prodjes

che24. Дец. 2008. 22:03

Ја им послао мејл у коме сам им објанио да са програмом нешто није у реду. ОДГОВОРИЛИ МИ! Питају:„Шта конкретно?“ Морао сам да им нешто измоделујем и врнем мејл како би им указао на грешке њихове монополистичко-експанзионистичке политике …

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.