edit Уреди тему

Pixologic ZBrush3

Ненад Нешовић31. Мај 2007. 14:33

Дакле, пред нама је најновије издање једног од најбољих софтвера за моделовање, нарочито употребљивог за тзв. органски моделинг. На тржишту се појавио пре 20-ак дана, и за релативно кратко време постао изузетно тражен. Зашто? Уз већ познате могућности које пружа у погледу детаљисања модела које сте увезли у овај програм из неких других алата, најновија верзија доноси и неке новотарије, ово су само неке од њих: TRANSPOSE – могућност манипулисања екстремитетима MATCAP – верно копирање материјала… довољно је имати 2д слику са материјалом који желите, и програм може верно да направи шејдер који је скоро потпуно идентичан том материјалу. PERSPECTIVE CAMERA – назив све говори…притиском на тастер П, добија се перспектива, у којој се може моделовати. Ова верзија програма пружа подршку за огроман број полигона на сцени. Далеко више него што можете видети у 3Д Максу на пример. Такође, овај програм је познат по невероватном приказу модела у реалном времену… са сенкама, осветљењем, и разним напредним шејдерима. Занимљива ствар је и да цео програм заузима неких 85 мегабајта. Прилично похвално, с обзиром на могућности које пружа… Више о програму можете сазнати на http://www.pixologic.com/…orefeatures/

Последњи коментари:Сви коментари (12) »

koya24. Нов. 2009. 08:37

danas izasao Zbrush 3.5 R3, mada postali su dosadni sa tim updateovima, oche da operu ruke zbog kashnjenja chetvorke koju su najavila za avgust 2009.

nex19. Нов. 2009. 12:13

Bedak…jbg tako ti to ide sas laptopovi, ako nesto rikne, sve ode u K… ZB radi fino, cak sam i radio eksport u max i nazad, preko .OBJ , fercera…nadji verziju sa installerom (znaci ona koja se instalira, a ne kopira na hdd), registruje se automatski.

koya19. Нов. 2009. 07:57

skinuo sam ga pre mesec dana chim je izashao ali je tada krekovana verzija imala neki export ishju, tako da sam odustao od 3.5ice dok se ne pojavi disent krek. Javi kad ga probas, jel radi kako treba. Btw, prso mi je laptop, nesto se desilo sa grafichkom, verovatno neki hardverski kvar, mogu samo da udjem u vindovs samo kad mi nisu instalirani grafichki drajveri, ovi iz servisa me nisu ni malo uteshili, u principu treba mi novi komp . Nista od zbrushovanja i gejmovanja za mene ovih dana, ispižđeo sam

nex30. Сеп. 2009. 18:31

Kojo, jesi li probao 3.5 ??? Upravo gi skidam:)

koya08. Јун 2007. 10:24

2 dzidze rama su tu zbog obliviona

;D
e Che, mobilises nam omladinu, gde ce ti dusha

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.