edit Уреди тему

Косовска зора

На Факултету за безбедност у Београду представљена је домаћа игра „Косовска зора 2012“ базирана на модификованој верзији игре Blitzkrieg 2. У блиској будућности албански терористи нападају међународне снаге на Косову и Метохији, које се за помоћ обраћају војсци и полицији Србије. Ви наравно водите српске снаге које ослобађају Косово од терориста. „Терористи на Косову нападају трупе УН, које се повлаче, у помоћ трупама УН позивају се војска и полиција Србије и онда креће сама игрица. Сама игрица наишла је на плодно тле широм Европе, а 2012. година намерно је стављена као блиска будућност, због неких анализа да баш тада може доћи до тог сукоба“, каже професор на Факултету за безбедност Дарко Трифуновић и додаје да је сценарио у игрици, коју је направио тим младих људи уз подршку овог факултета, веома реалан. 

Игра је већ у продаји у Немачкој и Аустрији и бележи одличан успех. Приликом прављења игре коришћени су сателитски снимци Косова, а у њој ће играчи моћи да бране Прешево од снага ОВК и регуларних снага Албаније, да се боре за Приштину и да крену и контраофанзиву, у којој ће непријатељске снаге протерати са територије Косова и Метохије. (Вест преузета са Mikro.rs)

Последњи коментари:Сви коментари (19) »

nex20. Дец. 2009. 12:24

LAZANSKI!!!111!!!

ева0120. Дец. 2009. 09:39

Нисам планирао да се уплећем у политичку дискусију са вама али није тачно да није било интелектуалаца и понеких политичара који су потписивање куманвског споразума назвали издајом или капитулацијом.

DLC20. Дец. 2009. 03:58

obracam se samo Koji jer je on jedini razlozno diskutovao sa mnom!
dakle… potpuno se u nekom nivou slazem sa tobom… ima tu potpuno potke u relanosti… niko nije uzviknuo izdaja iako je bila… ito bigtime.. kao sto je izdata i Krajina… i takva razresenja je zaista potpisivao Milosevic… i trebalo je za to da gori… nego… moja skromno misljenje je sledece… u mojoj glavi KOSOVO i METOHIJA su srpska zemlja zauvek… i to ne moze da promeni ni to sto ga je Tito obecao, a Slobo poklonio… i neko tamo zaboravio… ja samo naglasavam da u mojoj glavi i glavi mojih potomaka (ako ih uopste budem imao) mora stojati jedan fakat .. a to je da je to nasa zemlja… a kada ce se osloboditi… to nazalost ne znam, ali u to verujem.
na kraju krajeva Jevreji su verujuci u svoju vekovnu istinu da je Izrael njihova zemlja, posle par hiljada godina izgnanstva, jednostavno dosli i okupirali (ili mozda ipak oslobodili) svoju zemlju… da li je to legitimno ili ne… niko ih vise ne pita… vazno je da su oni uspeli da ostvare svoj cilj!
ja se njima divim zbog toga…

nikolar18. Дец. 2009. 22:59

a jel to nesa ljubomoran na darkovu tetu
jel to ona sa fejsa

nex18. Дец. 2009. 13:17

Kojo, ne znas ko je Brankica?? Ona ti je TRN U OKU ovijem nasim patrijotama i sezonskim revolucionarima;D Eve samo da se sneg otopi pa krecu u revoluciju;D http://www.youtube.com/watch?v=lbyOykOsFS8&feature=related A nasi scarovski generali i vojskovodje ce da spasavaju Kosovo, samo da nadju gde da skinu igru…s rapida ili torenta. Onako, patrijotski;D Che je ZIV!!!!1!11!!! Daj lik za skidanjeeeee1!!1!!

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.