edit Уреди тему

Поново смо се активирали (СкајРејзор)

Вељко Миљанић02. Март 2006. 02:43

Обновили смо онај форум са скриншотовима из СкајРејзра. Сада је заснован на истој технологији као и Скар. beam.to/global­domination

Последњи коментари:Сви коментари (9) »

nikolar02. Март 2006. 09:37

eto sta si napravi sada ce sve da promeni i niko se vise snalaziti nece

nikoola02. Март 2006. 02:43

Називи су настали некако на брзину, без претходног плана, тако да ћу размотрити промену имена. Хвала.

nikolar01. Март 2006. 09:50

serdarus.com
posetite ovaj link dobro bre zasto ga potpaljujes opet ce sve da promeni i dva meseca nece nista da rdi kako treba

ева0101. Март 2006. 03:27

:‚( :‘( :‚( :‘( :‚( :‘( Сада си ме задивио. У сваком случају ја да сам на твом месту биџ узео неки једноставнији msql форум и даље га разрадио за качење слика и слично. Скар и овако супер функционише, стим што ти фали пар класичних форумских фазона:
теме са гласањем
теме које стоје увек на врху форума И што су ти категорије Списи и Преузимања тотално несређени. Дакле Списи имају: општи, описи програма, приручници, о хардверу, чланци, извештаји. Пази овако уопште не могу да скапирам по којој је основи ова подела? Још гора су Преузимања: Локализација, Корисни програми и Алатке. Рецимо у чему је разлика између Корисних програма и Алатки? Алатке су можда бескорисни програми? Опет која је основа за поделу? Локализација произилази из функције програма, Корисни програми из употребне вредности (корисни и бескорисни програми), Алатке је јако чудна врста јер сваки програм јесте алатка. Верујем да си хтео ову поделу:
Локализација (Српски)
Дизајнерски програми
Општи програми (или разно) За чланке ми је логичније ово:
Цела категорија се зове чланци (уместо списи) а подкатегорије су:
Описи програма (или само програми)
Описи хардвера (или само хардвер)
Приручници и (или) упутства
Извештаји са манифестација
Описи игара (или само игре) – ово је добро раздвојити од програма јер ко кликне на описе програма не очекује да га дочека Т72 балкан он фајр.
Разно

nikoola01. Март 2006. 03:10

Па, тако некако. :/

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.