edit Уреди тему

Нови администратор

Никола Радовановић22. Фебр. 2007. 17:59

Са поносом Вас обавештавам, да је напорним радом и великим залагањем наш и ваш члан NEX данас свечано унапређен у администратора овог сајта, чиме се број администратора померио са мртве тачке и достигао изненађујућ број 2 и тиме отворио врата новим потенцијалним систем администраторима! Честитам и срећно!

Последњи коментари:Сви коментари (27) »

marko loeb10. Март 2007. 23:39

pi bre tek sada sam zameto ovo pa vi ste bas nemam reci

nex22. Фебр. 2007. 17:59

izgleda da imas puno VREME-na za bacanje.Dezurni izgovor za tebe.Sta, ne moze da se skine .jpg??Sa AsianAnal-a??
Jeste, ja sam ovde resident evil i zato sam i postao modulator! tebi shipak.Nema da postanes mod samo zato sto blejis ovde kad ti je dosadno.Mozes da slinis kolko oces…Probaj na emulglx, tamo mozda prodjes… ;D ;D Kazi tamo „Decice moze li tatica da bude nesto na ovom forumu?“ i ako ih pobedis u MrtalKmbatu, mozda ti daju neko prasinarenje ;D

DLC22. Фебр. 2007. 15:53

Kad nesto radim na netu, a to zahteva VREME… mnoooooooooooooogo mi je dosadno, pa moram nekako da „ubijem“ vreme. A to je najsladje ovde!! Jer kad god nesto napisem (ma kad to bilo), znam da stize Nexov odgovor u roku od 4–5 minuta .. On covek stalno stoji (ko „rezidentan“ program), na SCARU… i gleda da li je neko (ocekujuci Nicu) napisao nesto novo… i onda se „kao slucajno“ odmah loguje… i napise nesto mudro… cime se svi odusevimo!!! 

nex22. Фебр. 2007. 15:50

a sto se ti toliko koprcas na ovom jadnom sajtu? ;D i ja i Coba smo se smejali kad smo pokusavali da predvidimo kako ce ljudi reagovati na ovo…naravno setili smo se DLC-a ;D ;D

DLC22. Фебр. 2007. 15:42

Hahahahahahahaha Da, Nex je dobio „priznanje“ u rangu NOBELOVE NAGRADE, pa da mu zavidim… Ma daj… on je samo „sekundarni“ moderator jednog „JADNOG“ sajta, na kome je jedina tema prepucavanje i palamudjenje troje-chetvoro ljudi!!!!!! To je stvarno velika chas'! Evo i ja CHESTITAM!!! Mislim da bi Nex trebalo da nas SVE chasti zbog te lepe prigode u na pr. „Tranvaju“. Evo SVI su pozvani Coba, Rudix, Jeka, Rakix, Koyo, Filips, Batica, Mitar, Sonja, Serdar, Nica, Insp. Andjelkovic, Dragana, … i naravno DZEJ (tj. JA)… E kad vidim sve ove ljude na okupu okruzene sa minimum 15 krigli piva… onda cu da mu CHESTITAM ZVANICNO.. (ima da se i izljubimo) Ma zivi mi vi bili....... buaaaarggggghhh 

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.