„Zanimljive web lokacije“ nigde nema, ne mogu da nađem nijedan klip iz
stare teme… al zato nam je tu „politika“, vrlo zanimljiv podforum za
čitanje – pa još prvi vrhu liste… Koji fail…
Kad odem recimo na
„razno“ pa na neku od tema (recimo CUBE) – kako nazad? Na listu „razno tema“ ?? Mora se skroz na početnu stranu pa opet u „razno“ ? Ne kapiram one gluposti koje se izlistaju na levoj strani kad sam u nekoj od tema…jel to najpopularnije, koji je to klinac? Umesto tu lepo da bude komplet lista tema podforuma…
Ok- kačim novu temu, napisao moleban, opcija za „okači novu temu“ je
negde u autu…El to ovo „sačuvaj izmene“ ispod smajlija?? Kakve izmene?
Stavi lepo ispod
ovog bloka za kucanje – „okaci
temu/poruku/stagod“ …
Sta znači ovo „oznake“ ispod? Jel to treba da kaze da će se tema otvoriti u podforumu koji izaberem u „oznakama“ ? E? Možda staviti „odaberi podforum“ ili tako nešto…iako sam već ušao u podforum u koji želim da okačim temu…malo mi to šuntavo deluje
Za ostalo – deluje mi ok, ali dok se ovo ne reši…bice glavobolje
Još ne provaljujem sta treba da kliknem da bi okačio temu najzad…hoću da
okačim ovo u „funkcionalnost sajta“ …jednostavno zvuči…ali jok…mora
da se lomi mozak dok se provali izgleda… Ah jes…Sačuvaj izmene, dugme stavljeno ispod
smajlija služi za kačenje teme…eh…ima logike…
Dalje- Tražim Skyrim temu…pošto je ovako nigde ne nalazim Ok, našao je preko pretrage, odem u temu I kako da znam GDE se ta tema nalazi?? U kom podforumu? Ili moram svaki put na pretragu lol
U čemu je fora sa drugim klikom na neki od podforuma? Tipa dva puta kliknem na „3D radovi“ ? Ovo pravi zbunj kad se vratim u neki ranije pregledani podforum…
Po kojoj logici se listaju teme u podforumima? Druga tema na listi je iz septembra prosle godine…Valjda treba da ide po datumu poslednjeg posta u temi.
Daj NORMALNE datume! Ne ove američke fore, pa jos istumbane dodatno vec lepo DAN/MESEC/GODINA …
to be continued…
Sredio sam, imao si visak delova.