edit Уреди тему

Бежична меморијска картица SD Lexar wi-fi

Lexar је представио прву икада SD меморијску картицу за дигиталне фото апарате са уграђеним wi-fi модулом. Сећамо се када су сви произвођачи апарата пре пар месеци полудели за Eye-Fi Share технологијом која омогућава да слике са апарата без повезивања тамо неким кабловима аутоматски бежично пребаците на рачунар. Lexar своју картицу зове Shoot-n-Sync (сними и синхронизуј), а да би радила довољно је да је забодете у било који апарат и сама ће се синхронизовати са програмом на вашем рачунару опремљеном класничном wi-fi мрежном картицом. Поред овога ради потпуно стандардно и има капацитет од 2 GB. У Lexaru кажу да је ово богом дано за све блогере, Facebook зависнике, фотографе и друге модерне лудаке. „Lexar је посвећен развоју иновативних производа који омогућавају корисницима да уживају док користе Shoot-n-Sync меморијску картицу која им пружа поузданост и квалитет, као и сасвим нове могућности које пружа wireless технологија, уз фантастичну једноставност“, каже директор маркетинга ове компаније Manisha Sharma.

Последњи коментари:

nikolar28. Сеп. 2008. 18:27

i netreba mi bezicna kartica

nikoola25. Сеп. 2008. 17:16

Може за сваки који гута SD картице.
Ти си тај који другима краде слике! 

nikolar25. Сеп. 2008. 10:14

dali moze i za moj aparat
i kako da znam da mi neko ne krade slike

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.