edit Уреди тему

Razbijanje iluzija o stavu da su terenska vozila

Дарко Лекић04. Авг. 2008. 10:21

Evo samo da vidite sta ostaje od „neunistivog“ Hummera, kad se sleti u provaliju…
.
Nazalost takvih slika je i previse na nasim putevima, sve zahvaljujuci klincima koji svakodnevno ginu jer misle da su na putevima svemoguci, ako voze automobile od preko 30k E ili ako imaju preko 1200cc ispod haube!
.
Tuga!…

Последњи коментари:Сви коментари (15) »

nex09. Авг. 2008. 15:41

^masis poJentu…nasi vozaci svejedno voze ko budale bez obzira u cemu su.U masini od 100k evra ili stomaraka.Eno ti youtube i uzivaj u voznji TRAKTORA sa prikolicom punom klinaca 80 km/h po bespucima banata, ili babe koja vozi juga autoputom, u pogresnom smeru, 140 km/h!

DLC09. Авг. 2008. 14:55

malo je kako da kazem a da vas ne uvredim … ova rasprava koju vodite pa i nije bas …
ne postoji vozilo sa kojim mozes preziveti pad sa mosta barem u reklamama raznih proizvodjaca ja to nijesam naso
a sad koristiti ovaku vest da je neki mit srusen

Mitre, to sto Rydic i Nexyz – uvek i sve pretvore u ISTU raspravu… to je prica za sebe.
.
Ja sam temu pokrenuo s namerom da skrenem paznju na mentalitet naprzenih klinaca koji sve vise i vise ginu (u globalu) a pogotovo sto je vozni park sve bolji i auti sve brzi… a da je to sve proizvod urbanih mitova da je auto koji ima erbegove, ABS,SRS,ESP,KPZ,SSE,LL­C,LCD i sl. neunistiv… i onda se u tim „blindiranim tvrdjavama“ divlja preko 160km/h, na putevima gde je najcesce brzina ogranicena na 60km/h (jos jednom SEZDESET)… a naravno onda se i gine i dodatno ugrozavaju zivoti i onim jadnicima kraj puta ili u kolima koji voze postujuci pravila…
.
Daklem nije poenta da neki auto moze ili ne moze da prezivi pad u provaliju… Niti da li to moze ili ne moze Hummer… vec da su ti likovi izginuli iz OBESTI vozeci auto u kome su se osecali neunistivo… e pa dohakala im sotona, koja i izmisli Hummer.
.
Drugo.. To sto si ti odmah uhvatio da pises da je pri direktnom sudaru putnicima SANSA DA PREZIVE u terenskom vozilu VECA, je i najveci problem. Znajuci sve to nesavesni vozaci se bas zato osecaju supreme, i onda divljaju. Koliko puta si cuo pricu da su u sudarima sa terenskim vozilom izginuli neki jadnici u Zastavi… Sve se bojim da je 101 isao 170 a neki Cherokee isao 42.4km/h… i onda se kec zakucao u njega… Ne budimo licemeri… situacija je u 99% uvek suprotna! 

nikolar08. Авг. 2008. 14:13

ne u vredim
mitre

nex08. Авг. 2008. 12:41

eto…reko mitar :RnR:

marko loeb08. Авг. 2008. 11:20

malo je kako da kazem a da vas ne uvredim … ova rasprava koju vodite pa i nije bas …
ne postoji vozilo sa kojim mozes preziveti pad sa mosta barem u reklamama raznih proizvodjaca ja to nijesam naso
a sad koristiti ovaku vest da je neki mit srusen
pa bas i nije u hed on colisions svaki suv ima ako je novije proizvodnje (2000 naovamo) vece sanse da zastiti putnike od bilo kog automobila
kako zbog mase samog vozila tako i zbog velicine
e sad ajd dosta za ovije post

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.