edit Уреди тему

Нови s:c:a:r v3 beta2

Првобитна идеја да направим овај сајт је произашла из жеље за стварањем нечег необичног и пре свега корисног, што ће бити бесплатно и свима доступно. Од свега тога једнино нисам сигуран колико је корисно. :) Временом сајт је више пута мењан и до сада је претрпео две веће измене. Ова треће је свакако, до сада, највећа. Навешћу пар битнијих новина у односу на стару верзију, на коју сте се навикли:

• сајт је комплетно пребачен на MySQL базу (осим слика, наравно), што ће донекле олакшати одржавање и даљи развој;
  • комплетно је редизајниран;
  • функционална и брза претрага;
  • инстант брза пријава на сајт без освежавања читаве странице;
  • атрактивнији приказ увећаних слика;
  • интерактивно и тренутно примењиво оцењивање;
  • визуелни едитор текста;
  • унапређено постављање слика једним кликом и боља организација истих;
  • интерактивно регистровање нових корисника;
  • и још доста ситница мање битних обичном кориснику …

Сајт је у великој мери функционалан, остало је само финално чишћење и шминкање. Наравно биће ту још по нека новина … , чисто да не буде досадно.

Без обзира на то и даље очекујем да ме обавештавате о свим примећеним бубицама, као и да ми дајете нове идеје. Хвала на подршци.
/---code   ____                                                  __ / ___\                                                /\ \/\ \__/   _____   ____   __ _      ____  __ _  ____    \_\ \    ___   ____      __ ___  ____  ______\ \____\/\  __\ /  __\/\ _\    /  _ \/\ `_\/  __\  / __ \  / __`\/\  _\    /\ `__ \/\  _\/\__  _\ \/ __/\ \ \ \_// \ \_\ \ \ \/ _ /\ \_\ \ \ \/ \ \_\ \/\ \_\ \/\ \_\ \ \ \/_  _\ \ \/\ \ \  _\/_/\ \/   /\____/\ \____\ \___,_\ \_\/\_\ \____ \ \_\\ \___, \ \_____\ \___,_\ \___\/\_\ \_\ \_\ \___\ \ \_\   \/___/  \/____/\/___/­\/_/\/_/\/___/\ \/_/ \/___/\/____/ \/__//_/\/___­/\/_/\/_/\/_/\/___/  \/_/                                       \ \_\                                        \/_/ \--- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Погледајте Ваш налог, доживео је неке измене, занима ме ваше мишљење!

Последњи коментари:Сви коментари (14) »

nikolar09. Нов. 2008. 10:20

zimi je vreme

nikoola08. Нов. 2008. 20:40

На лето.

nikolar08. Нов. 2008. 20:10

coba pocinje zima kada ces da obuces sajt u zimsko ruho

nex08. Нов. 2008. 12:38

Nije lose, malo je palo s marsa, ali mi smetaju ti brojevi sa strane…cudno izgleda.

nikoola08. Нов. 2008. 10:49

Шта, не свиђа вам се?

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.