Ево да прекинем свој годину дана дуг целибат на СЦАР-у. Ово је, верујем прави повод, а није првоаприлска ш(н)ала… Дакле да представим своју „maquinnu“. Yugo Koral 55 (1991) 1116cc – 40KW (55HP) Боја: Црвена74 Маса: 790kg (празан) Точковиi: 4 x Tigar TG621 (145/80 R13 75T) Цена: 1.100E Ауто је солидан собзиром на годиште и цену. Године се виде, углавном по мање приметним детаљима. Купљен нов акумулатор Black Horse 55Ah, сипано ново уље (Optima) и замењен филтер за уље. Сад пали к'о нов, и иде супер. За сад нема плин, али то је у плану. Скорије ћу му радити (пред регистрацију и технички) велики сервис, где треба заменити још каише, свећице, шпанер и по потреби пакнове и сл. Тек после тога ће доћи на ред неки аудио визуелни детаљи (Pioneer озвучење, нови фарови, брисачи и сл.). Километар сат (када је купљен пре две недеље) показивао је 89.765км, и до сада је, у мом власништву, прешао скромних 60-так км. Од 1991. је вероватно обрнуо сатић једном или двапут (чак можда и читава три пута), али било како било мотор се за сада држи одлично… Ја ако успем да га без већих проблема још једном окренем на нуле, бићу скроз хепи. Аутом сам доста задовољан уз задршку да је потребно мало улагање да би се затегао и био баш како треба. Ај' воздра пиплс!
Последњи коментари:Сви коментари (8) »
nikolar21. Апр. 2008. 20:51
!:P:!/---code ![u][u][u][/u][/u][/u]! \--- !
nex08. Апр. 2008. 20:02
e jebiga, prodato rudicu
nikolar08. Апр. 2008. 18:53
1250
nex03. Апр. 2008. 22:36
1200 i JEDAN! Cestitam!
Ocekujem RECENZIJU, da Alvirovic zapeni!
Od nula do sto- za svega VASKOLIKO SEQNDI!
▼
Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.
sta a gd e su moji komenti aaa