edit Уреди тему

zasto nema cede na forumu

Никола Рудић15. Авг. 2006. 10:46

dali je kriv OBLIVIAN Dogodilo se na današnji dan – 9. maj 1265. – Rođen je najveći italijanski pesnik – Dante Aligijeri. Njegovo najznačajnije delo je „Božanstvena komedija“, u kom na više mesta pominje i naš narod, naše krajeve i srpskog kralja Milutina. Ostala dela: „Novi život“ (autobiografija u kojoj opisuje svoju ljubav prema Beatriče), „Gozba“, „O narodnom govoru“… 1502. – Kolumbo je isplovio iz Španije na svoje četvrto i poslednje putovanje u Novi svet. 1970. – U SAD-u 100.000 ljudi demonstrira protiv rata u Vijetnamu. 1997. – Prvi put od pada Sajgona, SAD naimenuje svog ambasadora u Vijetnamu. 1899. – Patentirana je mašina za košenje trave.

Последњи коментари:Сви коментари (17) »

nikolar15. Авг. 2006. 10:46

1769. – U Ajačiju na Korzici rođen je Napoleon Bonaparta, jedan od najvećih vojskovođa i zavojevača sveta, francuski car. Prvi put se istakao u borbi protiv Engleza kod Tulona 1793. godine. Generalski čin dobio je u 24. godini. Izvršio je niz vojnih pohoda na Italiju, Egipat, ratovao protiv Austrije. Godine 1799. zaveo je režim konzulstva, a sebe proglasio „doživotnim konzulom“ (1802). Izveo je reforme u državi i dao Francuskoj novi krivični i građanski zakon („Napoleonov kodeks“). Neuspeli pohod na Rusiju, poraz u bici kod Lajpciga 1813. i pad Pariza primorali su ga da abdicira i da se povuče na ostrvo Elbu, odakle se privremeno vratio i posle kratkotrajne „vlade od 100 dana“ i novog poraza kod Vaterloa, bio trajno prognan na ostrvo Sveta Jelena, gde je i umro 1821. godine.

DLC13. Авг. 2006. 03:26

Chedo… Zajebi COD!
Probaj „Devil May Cry 3“… Takav napad adrenalina retko se dozivljava! (Naravno nije multiplejer, ali nema veze)

che12. Авг. 2006. 11:10

Nisam prso! Ali sam se mnogo smorio … mislim da ću naredne mesece da provedem usavršavajući svoja znanja u maksu .....
COD MAJKA!!!!

nex11. Авг. 2006. 23:29

Znaci che je prso nacisto…sta sad mi da radimo?

che11. Авг. 2006. 19:27

OD SVIH FORUMA NA SVETU – OVAJ JE UBEDLJIVO NAJDOSADNIJI!!! PA VI STE LJUDI POSTALI GORI OD MENE !!! Zašto nema novih radova?!? Zašto nema revizije nekog novog programa kao npr ArchiCAD 10?!? Ili barem neke igice?!? E moji studenti – propali ste načisto!
Čeda radi kao crnac – i na poslu i kod kuće. Ide na odmor 22.08 .Ne igra druge igrice već 3 meseca sem COD2 – a kupio je orižinal. Igraće se i liga …
toliko – over end out

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.