Концепт решења је веома сведена и једноставна форма, три правилна кубуса поставњена цик цак ради боњег искоришћења простора локације међусобно спојених конекторима у нивоу спратова. Овакав концепт омогућује рационалну етапну изградњу и фунгционисање објеката као засебних јединица док остали објекти не буду завршени. Сва три објекта су волуменима потпуно иста. Разликују се у броју и распореду канцеларија шефова и службеника. На сваку фасаду извршено је транспоновање фасаде модерног објекта насталог последњих пар година у свету који могу да се у датом тренутку сматрају за карактеристичне односно оне који су преузели примат у увођењу новости у архитектуру. Овим се хтело постићи да се на једном месту нађу објекти . Пошто је предвиђена фазна изградња претпоставка је да сви објекти неће настати у истом периоду те ми сада незнамо шта ће у томтренутку бити актуелно, а и ако би сада сва три објекта дефинисали и третирали исто а они настајали у рзличито време онда би објекти настали рније изгледали старо а објекти настали касније изгледали помало превазиђено. Да би ово избегли дефинисали смо само начин на који се организије простор а сама ликовност фасаде била би коначно дефинисана, уз одређене принципе који су сада постављени, тек у тренутку када фаза изградње објекта дође на ред.
Последњи коментари:Сви коментари (17) »
Inspektor Andjel14. Мај 2007. 14:57
Hehehe, pa to je moja „pseudo“ adresa (za vojsku)
Pukli su sve pare za Vanesu Mae u nedelju…
nikolar14. Мај 2007. 10:38
li man 3 prekoputa nove zgrade i ispred obdanista
ne brini moj projekat je lose proso a i verovatno nemaju love da grade
Inspektor Andjel14. Мај 2007. 09:46
Nego Rule, koja je lokacija za ovaj objekat?
Sedim ovde, a ni ne znam sta hoce da prave
Nica13. Мај 2007. 22:32
ne_ocu, nisam jos ni max prezivjela…polako…to cu kad napunim 30…:RnR:
▼
Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.
Il to il nisu ludi!