edit Уреди тему

Netscape Browser 8.0

Дарко Лекић14. Нов. 2005. 22:30

Да ли је време за промену вашег интернет browser-а?! Нетскејп (Netscape), некада велики лидер у домену интернет browsera, данас се полако опоравља и враћа на сцену, након мучног „самртног ропца“ у који га је убацио Мајкрософт својом монополистичком политиком средином деведесетих. Да подсетимо Нетскејпов интернет browser (тада познат као Netscape Navigator), иако врло квалитетан (по многима за класу бољи од тадашњег I.E.-a) губи трку јер је Мајкрософт свој програм начинио бесплатним тако што га је интегрисао у Windows… Данас, после силних батргања на ивици банкротства, Нетскејп и даље не одустаје од свог програма који се сада зове, простије, Netscape Browser и тотално се ослања на Мозила „енџин“, који је данас иначе врло популаран и заступљен кроз browser Mozilla Firefox. Netscape Browser базично доста подсећа на „Ватрену лисицу“, што и није чудно јер су изашли из исте „лабораторије“. Визуелно има невероватно оригиналан и привлачан интерфејс, те је у њему сурфовање заиста пријатно. Паметан секјурити центар, класичан сајдбар и отварање ектрана у подпрозорима (tabs) је већ нешто на шта смо навикли да очекујемо од Мозиле и њених „потомака“… За опширније детаље о овом квалитетном browser-у информишите се на званичном сајту. Као и увек наша препорука је да овај програм преузмете и пробате јер је „рогобатни Explorer“ одавно превазиђен, а алтернативна решења често доносе врло употребљиве и занимљиве додатке, често и угодан и интуитиван интерфејс који пуно олакшава сурфовање. Наравно битна напомена… Netscape Browser је још од верзије 4.0, наравно, бесплатан!

Последњи коментари:Сви коментари (7) »

DLC15. Нов. 2005. 02:52

Наравски!

nikoola14. Нов. 2005. 22:30

Блаже нисам могао.
Ти ме бар знаш, што на уму, то на друму, хе. 

DLC14. Нов. 2005. 05:31

Ej Ćoba… čoveče NE MOGU DA VERUJEM… BAŠ TO sam hteo i ja da napišem.. al' reko' da ne zvuči prejako.. Znač veruj mi… to je kao neka telepatija …najozbiljnije sam to hteo da napišem.. u svakom slučaju – svaka ti čast… za tu analogiju

ева0112. Нов. 2005. 22:17

Шта да вам кажем. Мајктософт вам је крив што вам даје програм бесплатно. Нетскејп је добар јер је покушао да тај исти програм прода…

nikoola10. Нов. 2005. 00:29

То је као да кажеш:
„Хитлер је заслужан за то што данас у Немачкој влада демократија!“

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.