edit Уреди тему

Halo 2 на GDC (Game Developer Conference)

Ненад Нешовић09. Март 2007. 17:49

Дакле, дуго очекивани порт популарне пуцачине за Мајкрософтову конзолу се појавио, и то на GDC -у.Порт са конзоле на PC је урадила фирма Hired Gun, иначе Мајкрософтов интерни студио.Игра излази 8. маја. Шта је ново? Ништа. Ова игра би требало у суштини да “натера” људе да размисле о преласку на Vista оперативни систем. Не подржава DX 10, тако да може да се игра на старијем хардверу. Неке од текстура у игри си замењене новим, детаљнијим. Захтевност игре је наравно, повећана, у односу на хардвер у Xbox конзоли. Према званичним подацима, игра тражи 2GHz процесор, 1GB RAM-a и новију DX9 графичку карту. Наравно и Windows Vista је потребан. Али сећајући се горке пилуле које је донео порт претходног наставка у виду захтевности, не треба гајити превише наде у оптимизованост. Дакле сви су изгледи да ће игра бити веома захтевна а о квалитету графике да не говоримо. Нешто што је било актуелно 2002. године..... Новотарија којом се аутори хвале је нека врста ауто-старта, могућност коју има нови оперативни систем, налик на конзоле… дакле само се убаци диск, и игра стартује… ординарна глупост, којом се не треба хвалити кад треба убедити људе да пређу на Windows Vista систем. Ако ништа, игра је барем забавна …

Последњи коментари:Сви коментари (12) »

nex09. Март 2007. 22:36

Nesto si se istripov'o…to sto su hrvati usvojili neka pravila iz srpskog jezika ne znaci da mi vise ne smemo da ih upotrebljavamo…A ti si prvi poco sa hrvatskim RECIMA ovde, nemoj nista da prigovaras…hee hee

DLC09. Март 2007. 21:58

Где си ти учио српски… мислим – „nemoj ovako pisati na onom bebi forumu…“…цроатиан ин усе, брез пријевода!! Пази да тебе у Атеници нетко не чује да тако говориш/пишеш мог'о би да се пробудиш са тестисима у чарапи!!! 

nex09. Март 2007. 17:49

HAHA…veruj ti ili ne, OVO JE VISTA ONLY IGRA.
Bas me ponekad prijatno iznenadis…nemoj ovako pisati na onom bebi forumu…inace si ga najebo. ;D ;D

ева0109. Март 2007. 17:43

Како може directx9 игра бити само за Висту? Не верујем да је то тачна информација.

nex09. Март 2007. 17:35
  • sarkazam je izgleda operativnom metodom uklonjen iz serdarovog kortexa…a izgleda da su zahvatili i jos ponesto ;D
    • M$ je napravio DX9 igru SAMO za Vistu: zar to nije malo smesno, a, Serdare???I NIGDE NISAM REKAO DA CE DA RADI NA XP-u!!!!..igra nece da radi na njemu!!!!Sta nije jasno??…Procitaj TI, ali pazljivo…

A zasto nece da radi na XP-u?Jel to XP nema nesto sto imade Vista??a da, DX10…steta sto to nema veze sa celom ovom pricom.

Zato izvodim sledeci zakljucak: M$ je dovoljno glup da ovakvom sharadom samo tera ljude da OSTANU na XP-u. Ko jebe Halo2…igracu Krajzis.

• nemam brojke za zahtevnost, tako je kako sam naveo- to je neka zvanicna pricica o zahtevnosti igre…stvarnu zahtevnost ni M$ ne zna…a i nije ih briga.

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.