Постована техничка подршко, Прошле године сам унапредила свој Decko 5.0 програм у верзију Suprug 1.0 и приметила сам да нови програм прави неочекиване промерне у модулу за књижење, ограничио је приступ Cvece и Nakit апликацијама које су радиле савршено под верзијом Decko 5.0. Поврх свега, Suprug 1.0 је деинсталирао већину мојих програма као што су Romantika 9.9, а инсталирао неке модуле које ни сама не знам шта значе, као што су NFL 5.0 и NBA 3.0, са друге стране Dijalog 8.0 и Ciscenje Kuce 2.6 једноставно сруше цео систем. Пробала сам да ситуацију очистим програмом Zvocanje 5.3, 5.4 и 5.5, али на жалост нисам ниста постигла.
Очајна
Драга Очајна, Нисте обратили пажњу на декларацију, Decko 5.0 је забавни пакет, а Muz 1.0 је оперативни систем. Покушајте да унесете следеће команде C:/MISLILA SAM DA ME VOLIS и инсталирате програме Suze 6.2 Тада би требало да апликација Muz 1.0 аутоматски покрене програм Krivica 3.0 и Cvece 7.0. Али упамтите, претерана употреба овог метода може да покрене Neprijatnu Tisinu 2.5 и Pivo 6.1. Посебно је Pivo 6.1 неугодна апликација! Никако не инсталирајте Tastu 1.0 и не покушавајте да реинсталирате неку од старијих верзија апликације Decko. Oбе ове апликације нису подржане и само ће срушити Muz 1.0 систем. У суштини, то није лош програм, али има ограничену меморију и не може да научи нове апликације тако брзо. Поразмислите о набавци новог софтвера, лично препоручујем вам Zacinjenu hranu 5.3 и Seksi donji ves 1.0 . Опрезно користите апликацију Zvocanje јер онда мозе доћи до тајне инсталације вируса Ljubavnica 1.0 који једино можете да обришете Privatnim detektivom 5.8 или чак Advokatom 9.8. То је веома тешко извести правилно јер може доћи до пада система Muz 1.0 које је бесповратно и захтева инсталацију Muza 2.0
AHAHAHA, ekstra
Marija profesorka!A coba cuva dete!…eto ti cobose sanse da konacno okacis novi scar!