edit Уреди тему

U SRBIJI PRONADJENA RUDA KRIPTONITA!

Ненад Нешовић25. Апр. 2007. 20:40

vest: „A mineralogist at London's Natural History Museum was contracted to help identify an unknown mineral found in a Serbian mine. While he initially thought the miners had discovered a unique compound, after its crystal structure was analyzed and identified the researcher was shocked to find the material already referenced in literature. Fictional literature. Dr. Chris Stanley, from the BBC article: ‚Towards the end of my research I searched the web using the mineral‘s chemical formula — sodium lithium boron silicate hydroxide — and was amazed to discover that same scientific name, written on a case of rock containing kryptonite stolen by Lex Luthor from a museum in the film Superman Returns … I'm afraid it's not green and it doesn't glow either — although it will react to ultraviolet light by fluorescing a pinkish-orange.'“ http://science.slashdot.org/article.pl?… Dakle, ruda sa ISTOVETNIM sastavom kakva je opisana u filmu, pronadjena je, a gde drugo, do kod nas!

Последњи коментари:Сви коментари (9) »

nikolar26. Апр. 2007. 01:59

ja to nebi povezivao jer je super c ipak plod maste darko izmontiro

nex25. Апр. 2007. 20:40

opet brises a to ne znaci da nisi nista dalje napredovao od teme na forumu 3d mit

Sta brisem?I koja tema u 3d mit?
Nista nije brisano od onog tvog i lekicevog napada klonova, pre pet dana…
Ako je Coba brisao nesto, to nije moja odgovornos' …

@Serdar:
Kriptonit se moze naci i na Zemlji, jer se desila cuvena meteorska kisa (ostaci Kriptona) kad je bebac Supermen stigo naovamo…i eto…lju­di, na kopanje!!!!
Mada…ljudi, kakva li je to slucajnost.Coba dobio sinka, a samo sedam dana kasnije da se pronadje kriptonit…hmmmmm trebamo se sto pre naoruzati vidim ja…

nikolar25. Апр. 2007. 19:04

onda smo ga najebali srbija je puna emigranata

ева0125. Апр. 2007. 18:35

Ево једно мишљење о Супермену. Криптонит постоји само на његовој матичној планети и уједно представља његову једину слабост. Дакле супермен је супер само ван своје планете. Тј. супермен је синоним са емигранта 

che25. Апр. 2007. 18:13

[quote=Inspektor Andjelkovic]Znaci, sad kad nas napadne Supermen, imamo cime da se branimo! [/quote] 

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.