Indija je saopštila da je uspešno izvršila probu tehnologije koja omogućava bezbedan povratak astronauta iz svemira i posle kruženja Zemljinom orbitom. Indija je lansirala probni satelit desetog januara, sa još tri manja satelita, iz baze u Šriharikotu na jugoistočnoj obali zemlje – a satelit se spustio u ovde Bengalskog zaliva pošto je proveo jedanaest dana u Zemljinoj orbiti. Let s posadom do 2014. Indijska Organizacija za istraživanje svemira je tim povodom saopštila da ova uspešno obavljena proba otvara vrata za buduće letove u svemir sa posadom. Indija planira da uputi letilicu bez posade na mesec tokom 2008. godine a nada se svom prvom svemirskom letu sa posadom do 2014. a nekada su kupovali avione od nas
Последњи коментари:Сви коментари (39) »
nex18. Фебр. 2007. 22:44
probaj ovako: u mat editoru izaberi vray materijal, pa za texturu nadji „v ray edges texture“ .....daj mu neku boju, i to bi trebalo da radi OK…ja nisam probavao…
Nica18. Фебр. 2007. 16:33
ja sam pitala nestoo…a za vuka i vijetnam cemo lako… 3:)
marko loeb18. Фебр. 2007. 02:56
Rule ti da cuts kad nis i napiso kad je umro vuk karadzic
Nica17. Фебр. 2007. 12:37
vidi! simpaticna greska!
nego, sad se sjetih, kako da mi se izrenda i wireframe i shaded…ja namjestim
zdjelu wireframe, al mi renda shaded, al da ne ide preko onoga active shade-a
ili vec kako se zove…
postedite me mlacenja po menijima…:)
▼
Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.
nope…:(
sa active shade-om hoce, al mi je to nesto smotano, ne podrzava vray mtl, samo vray light material…glupooo
ma mora da moze…probala sam i na configure u meniju naziva viewporta…uh ne razumijem…
niko da pomogne, a???