edit Уреди тему

Новогодишња EXCLUZIVA!

Дарко Лекић16. Јан. 2007. 01:24

Обавештавамо моћно чланство овог форума, да је цењени пуриста и критичар сељачке Србије, као и хакер/оверклокер и љубитељ тврдог звука (а.к.а. Ајрон Мејден, Дорс, Менталика), познатији као друг Nex – вечерас присуствовао невероватном спе'таклу – концерту музичке диве Секе Алексић у Чачку. Вељина љубимица #1 Цеца је увесељавала народ у Београду, а Вељина љубимица #2 Сека народ у Чачку! Наш Нексус, ће нам вероватно са пеном у устима сутра причати како је било на концерту у Чачку. За Београд ће се (надам се) побринути неки други извештачи. Еее.. Нексу се остварила коначно жеља да ВИДИ Секу Алексић. Пинки је видео Тита. Неша је видео Секу! Наравно сигуран сам да је веше желео да јој пипне сису, као онај мали у „Ми нисмо (а уствари јесмо) шабани (или беше анђели)“. Овако му је остало само да се (само)задовољи кад оде кући уз визуелне надражаје њеног треси-меси наступа. Надам се да је искористио фришко памћење још вечерас – да га " бачи у несвес' „!! Ај… Некс причај!!! Как'а је Сека?!?! Има л' уживо све оно што видимо на ТВ-у или у "Скандалу“!? Да ли смо узалуд лизали часописе, са Секом у њима, у нади да ћемо некад таслачити так'е облине?

Последњи коментари:Сви коментари (13) »

nikolar18. Јан. 2007. 00:24

pazi na ovcice ujedaju

nex17. Јан. 2007. 17:47

a i za paljevine kakva je rudic…rule, samo nemoj da istegnes ledja skacuci kod komsinice

che17. Јан. 2007. 16:57

Koliko ja pamtim – a pamtim – nastao je 90tih u Marseju i pravo ime mu je neki francuski izraz – ovo parkur-ing je izmišljeno da bi se disciplina primila kod švabova – zbog izgovora.

nikolar17. Јан. 2007. 15:43

PARKUR je plemenita disciplina nastala u davnim osamdesetim u blokovima gradova. Ko nije trenirao parkur taj slobodno moze da se bavi sekom, a i logicno je nema staze medju sljivama i kucercima gde su jedine prepreke plitovi i tarabe a naj opasnije je ako upadnes u krecanu. Dakle parkur je urbana disciplina a ne jurenje sa prasicima medj tikvama i kukuruzom.

nex16. Јан. 2007. 19:51

aaaa…moze i ona…moze.

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.