edit Уреди тему

APIS ... the Meaning ... of Life ...

Pozdrav drugari! Želim da vam saopštim radosnu vest – danas sam podneo zahtev za registraciju Arhitektonsko-Projektantskog i Inženjering Studija – iliti APIS! Preduzetnik sam – tim se dičim. 

Последњи коментари:Сви коментари (61) »

nex30. Мај 2007. 17:10

my words exactly

che30. Мај 2007. 16:40

uh uh uh …

nex30. Мај 2007. 13:45

I dalje ne kapiras.Bolje biti seljak nego folirant.Foliranti su poznati po oponasanju seljaka.Ono sta seljak uradi, mora i ovaj.Kad seljak kupi crnu tastaturu, kupi je i folirant…i ta­ko dalje…

Posto sam upravo skontao da je ovaj sajt postao indikator jadnosti nekog coveka, odlucio sam. Nece me vise biti na ovom forumu… Time cu pokusati da doprinesem ratingu SCAR-a! Ono jes' bice mi tesko bez ove droge .. navikao sam da jedem govna… i jeste to lepo i … tako … ali eto.

Ova recenica je tako tipicna za mamine maze…U svemu vide pretnju po svoju cenjenu licnost…ako ovaj forum vidis kao nekakvo gubljenje vremena ili sta vec, sta onda trazis na SK-u ili benjchamrku…ili na Bebi-forumu?Tamo kao zaradjujes $$??Ovde bar mozes da opusteno kucas sta oces sa ljudima koje znas…To sto me milion puta prozoves po temama ili neko otvori ceo tred namenjen zezanju mene, ja ne vidim kao uvredu…meni je to smesno k'o i svima jer je to zezanje…ali neeee…kad PRTZ dobijes na svoj racun, onda nam svima „zapretis“ svojim ne-prisustvom ;D Jaoooooooooo…ku­kuuuuuuuu nama
A o kakvom indikatoru jadnosti pricas, to samo tebi moze biti jasno…ako stvarno mislis da je neko jadan, tj ispod tvog nivoa ili sta si vec 'teo da kazes, LEPO MU RECI U LICE. I objasni ZASTO.KAko to da se samo ti i „na danasnji dan“ nadjete uvredjeni za sve i svasta???Jel vas to mama nije dovoljno mazila kad ste bili mali??Ili mozda previse??
Po deseti put: putuj igumane.Ako stvarno mislis da je ovde na forumu sve tako ozbiljno i protivu tvoje persone, onda idi lepo na bebi-forum i tuzi nas.Mozda tamo nadjes neku srodnu dusu pa mu lepo pokazi da si genuine open-minded.I lepo se izigrajte sa Wii kontrolerima ili cime vetj.

@Che: gresis sinak…zurka je ovde. 

DLC30. Мај 2007. 02:38

Pa nije seljak onaj sa sela (zemljoradnik), nego onaj iz grada koji jos nije shvatio da nije ni cm odmakao od koza i ovaca.
Kao sto nije ni preduslov da bi bio urban to da ims crnu tastaturu i crn monitor!!! 

bahahahahahaha­....... Editujem… pa sta?
To k'o da si se iznenadio… „Eee onanises!!!“ Bre Nex priznaj da to svi radimo, pa i ti!
Mislim jeste to jadno.. tu se slazem! Umesto da nekako pametnije spcam svoje vreme, ja jedem govna na ovom forumu i prepirem se sa equal jadnikom! Evo posto si sve vreme rezidentan na forumu… da ti ka'em i obecam. (Upravo me strevilo providjenje!)
Posto sam upravo skontao da je ovaj sajt postao indikator jadnosti nekog coveka, odlucio sam. Nece me vise biti na ovom forumu… Time cu pokusati da doprinesem ratingu SCAR-a! Ono jes' bice mi tesko bez ove droge .. navikao sam da jedem govna… i jeste to lepo i … tako … ali eto.
Bas da vidimo koliko dugo cu moci da drzim rec! 

nex30. Мај 2007. 02:25

a ne…mi seljaci nismo kano vi iz grada…kod nas valjas samo ako meres motikom da zavatis…a ne psovanje i to repovanje… ;D ;D jado…editujes postove…ma bruka

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.