edit Уреди тему

Један познати домаћи сајт, "Still under construction!"

Вељко Миљанић17. Март 2006. 15:18

Опште познати домаћи интернет сајт ДЛЦ НЕТ. Ако одете на флеш верзију сајта видећете „still under construction“ дакле аутору сајта је јасно да је то требао оооооодавно завршити (пре 3–4 године када је и окачио сајт). link

Последњи коментари:Сви коментари (28) »

nikolar21. Март 2006. 09:47

ajde na nexov forum ali ako se ne pridrzavate pravila da nema promorisanja javnog nemorala i bluda bicete iskljuceni sa svih foruma

DLC21. Март 2006. 01:29

[quote=nikolar]mis­lim da na ovom forumu vise nije potrebno pricati vracamo se u NEXT[/quote] Of course!
Сви на Некса!! :RnR:

nex20. Март 2006. 17:07

lekic je prso ko lajsna

nikolar17. Март 2006. 10:15

mislim da na ovom forumu vise nije potrebno pricati vracamo se u NEXT

DLC16. Март 2006. 15:01

[quote=nex]opa…dlc u tandemu sa krticom…to je prava kombinacija.Nego stvarno nisi normalan- vec N-ti put pominjes tu dvojicu…pobogu nadji nesto originalnije-postajes ultra dosadan[/quote]
Pa da, pominjem ih jer smo se ja i „krtonja“ malo družili sa slavnim manekenima.
A to što si ti buljomoran na Krticin (Trticin) i moj nemoral, je ipak tvoj problem! Mislim da je trebalo da prihvatim – kad si me zvao da idemo da gledamo Evrop(j)esmu u SC-u. Znam da si želeo iz sve snage da bodriš Ogija Amidžića i Madžgalja (oba imaju „DŽ“ u prezimenima pa mora da to utiče na njihovu popularnos') i njihov 'it „Trange frange na livadi (Romale Romali)“. A propustiti Luisa pride je, složićeš se, pravi kulturno-dekontaminacioni presedan!
Ali utešiće te valjda to da će uskoro (ako već nije bio) nastupati Boy Georgije.. koji će svojom elokvencijom pokazati da smo i mi postali SVET+!! (Sada i „u Boji…“ – ito roze)

Za nas „slobodnjake/de­mokrate“ ipak ima nade! 3:)

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.