edit Уреди тему

Софтверска компанија по ДЛЦ-овом укусу

Вељко Миљанић22. Окт. 2005. 02:23

Е ови су софтверски еквивалент, оних ДЛЦ-ових зомби филмова. Ево плаката за најновију игрицу А сајт је http://www.totallyscrewed.net. Све игрице су им са зомбијима и нинџа вампирима…

Последњи коментари:Сви коментари (10) »

nikolar01. Нов. 2005. 00:35

lepo ja kazem naravoucenije ko drugome jamu kopa mazgarac

DLC22. Окт. 2005. 02:23

Jeste u pravom smislu… ali pošto na srpskom može da se kaže i crtani film ( 2 reči naspram – cartoon – 1 reč )!… 

che21. Окт. 2005. 14:58

А зар „аниме филм“ није плеоназам?

nikolar21. Окт. 2005. 12:30

Лекићу показујеш основно непознавање манге код нас трентутно се код нас приказује још једна анима серија и то на националној телевизији.
и лекицу овде је несто појбано и немогу да ти одговорим у новом прозору па те питам у чему је разлика између манге и мазге
и шта је то мазгарац

DLC21. Окт. 2005. 04:30

Браво Чедо… то је почетничка грешка већине младих љубитеља анимиране манге (која се зове аниме)… Не бој се, и ја сам у почетку говорио манга филмови (што је у принципу опет ок речено, ако је заједно и „манга“ и „филм“)… али сам појам „манга“ се користи за стрипове!
Наравно постоје аниме филмови, али и аниме серије.
Као и специфичне OVA(Original Video Animation) серије (са максимално 4–5 епизода које трају око 40мин.). Те се серије данас издају на DVD-јевима и добра су алтернатива серијама које знају да удаве са преко 40–50 па и више епизода… поготово за гледање из цуга (како то ми ван Јапана радимо). Наравно увек имамо и алтернативу што се тиче дугачких серија… Можемо на пр. МЕСЕЦИМА да пратимо Гоку-а (Змајеве Кугле), на некој од локалних телевизија („Галаксија“, „Канал Д“, „РТЈ“)…
Тада дугачки серијали имају смисла.. наравно за децу до 15 година (и инфантилне ликове као што сам ја) :RnR:

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.