edit Уреди тему

Скроман успех великих мајстора

Жири конкурса за Бању Врујци завршио је свој рад: 1. награда у износу од 260.000,оо динара Аутори: арх. Небојша Мињевић, арх. Владимир Јовановић, арх. Љиљана Васић и арх. Михаило Лујак. Анимација: Тихомир Мињевић. Сарадња: Оливера Темишварац. Сви из Београда. 2. награда у износу од 160.000,оо динара Аутори: арх. Вуја Александру, арх. Милан Ђурић и проф. арх. Спасоје Крунић. Сарадник: арх. Јелена Живанчевић. 3 једнаковредна откупа у износу од по 60.000,оо динара Аутори: арх. Драган Маринчић, арх. Александра Маринчић и арх. Андреа Тамаш. Аутори: апс. арх. Никола Рудић, апс. арх. Никола Радовановић и апс. арх. Рајан Гарић. Ауторски тим Института за архитектуру и урбанизам Србије, Београд: арх. Мр Игор Марић, арх. Др Мила Пуцар и арх. Божидар Манић. Сарадник и 3Д модел: студ. арх. Вук Марић. Сарадник: Драгољуб Кујовић. 2 једнаковредна признања у износу од по 30.000,оо динара Аутори (по азбучном реду): Стражимир Милановић, Јелена Павловић и Марина Шуловић. Ауторски тим ЦЕП-а: Аутор урбанистичког концепта и руководилац: арх. Мр Жаклина Глигоријевић. Пројектанти: арх. Дејан Пинтар, арх. Тамара Петровић и арх. Наташа Петровић. Сарадници: Снежана Димитријевић. апс. арх. Ненад Китановић, арх. Наташа Танчев и Катарина Пандуров.

Последњи коментари:Сви коментари (46) »

marko loeb11. Мај 2005. 04:43

m dajte ljudi gde je u kernel ?
nego oborise cobosu sajt al s se namucili

nex07. Мај 2005. 20:56

Да! ;D ;D А онда би кренуо да је РЕКОМПАЈЛИРА даунлоадујући јој тоне перверзне манге ;D наш програмер ;D ;D ;D легенда

DLC30. Апр. 2005. 03:03

Hahahaha… Tachno! … v Shta padne prvo u ochi gosn. programeru!! Prvo pa mushko!!! p.s. Mislim da bi on, kad bi video dobru ribu, prvo zapazio nelogichnosti algebarske prirode na njoj a tek onda da li je DOBRA RIBA!! 

ева0130. Апр. 2005. 02:46

Јел може да ми администратор објасни како ова тема има 43 поруке (тј. 44 када постујем ово) а само 6 прегледа? Ваљда је свако ко је послао поруку морао бар једном да погледа тему.

DLC28. Апр. 2005. 03:34

O kom pivu ti pricas?! Ja nisam vid'o nikakvo pivo. A uzgred budi receno NISAM JA OSVOJIO KONKURSNI OTKUP OD 60.000 din. !!!! 

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.