edit Уреди тему

Paul Van Gaans

Последњи коментари:Сви коментари (8) »

che27. Јул 2011. 11:59

Ma daj barem jednu majmunsku glavu da vidimo!!!

nikolar22. Јул 2011. 20:26

majmunska glava je zastitni znak belndera

nex21. Јул 2011. 00:11

A tek koliko je majmunskih glava izrendao u njemu, Chedomire, ostavi coveka na miru 

nikoola20. Јул 2011. 22:31

Као што знаш, Blender пратим и користим 10-так година, још из времена док није био Open Source. То је била љубав на први поглед. После Lightwave-а, Maya-e и Max-а, које сам користио, право освежење. Кад је отворио код више није било дилеме, за мене више не постоји ни један 3D програм.
У њему сам активно радио док сам био на факултету и касније кад год се указала потреба за нечим у 3D (посла, нити спектакуларних рендера просто нема). Аутор сам јединог превода Blender-а на српски, а радио сам и пар скрипти.
Сам знаш чиме се сад претежно бавим и немам времена, ни потребе да вам лично демонстрирам његову снагу.
То што кажеш да га „форсирам“ не знам да ли је најбоља реч, јер ја само приказујем његове предности и на неки начин овде рекламирам успешне људе који га користе (њих има доста).

che18. Јул 2011. 09:17

Која бре струка? Мислим, колико форсираш Блендер и све везано за њега рекао би човек и да радиш у њему? Па дај да видимо шта радиш! А не неки тамо други ЧоВеЦи! Све теорија енд но пракса!

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.