edit Уреди тему

БИЋЕ ДЕРБИ

Никола Рудић23. Апр. 2005. 14:34

Вечита тема односно дилема биће дерби поново се намеће по 124. пут. Наградно питање је: Шта значи бити дерби? (молим вас укуцајте одговор)

1. Значи сусрет великих ривала партизана и звезде на маракани нашем највећем и најбољем стадиону…
  2. Значи навијачи ће добити батине од назива милиције и термина полиције а у ствари то је оклопна жандармерија…
  3. Значи заустављаће све возаче дербија и њих ће да малтретирају пошто су досада дерби возачи били заштићени законом… (марко чувај се)

Последњи коментари:Сви коментари (7) »

marko loeb12. Мај 2005. 04:05

ma kami moisomor coce

nex11. Мај 2005. 16:01

Па отпао му од мишомора ;D

marko loeb11. Мај 2005. 02:36

Prvo pojasnjenje
derbi znaci okupljanje 30 do 40 hiljada frikova koji se u fudbal razumeju ko gusle da sviraju da bi se busali u grudi lomili stolice i dolazili i izazivali sukob sa zandarmeriju i busali se u grudi posto u na drugom mestu to ne mogu a ziv sam ja nego otpao m znak derby sa kola pa su zadarmi bili zbunjeni i otisli su u san trope da presretnu ruleta

nex27. Апр. 2005. 21:14

;D ;D ;D ;D или имаде мишомор у гепеку

nikolar27. Апр. 2005. 13:49

Prica se da je mitrix vidjen da vozi po brdima negde iznedju BORA I ZAGUBICE ako neko ima niformaciju neka javi NAJBLIZOJ STANICI ZANDARMERIJE * *-neprilazite mozda je radio aktivan …

• sigurno je sa zemlje …
  • znao sam da ce se ovo dogoditi …

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.