Bice jekstra izgleda
i da li je test drive unlimited 2 reinkarancija Test drive the duel ili je podlegao vidjenju da je svaki nastavak td losiji od prethodnog? Da li je neko igrao probao i da li moze da nam prosledi utiiske? Uzimjuci u obzir da su kuburili sa buđzetom mislimd anecemo dobiti ono sto smo ocekivali…
Hm.. Miter… Iz tvojih usta u Bozije usi…
Sad se ovo nece svideti Neshu.. ali, realno ono sto sam video u trejleru (znaci
to daje bolju sliku od ovih shotova).. meni se cini da od tog optimizma nema
nista…
Autici u akciji izgledaju … ‚aj reci cu cudno… iako su izmodelovani –
boli glava… dakle od malo realnije fizike ili ne d‘o bog bolje
diferencijacije prednja, zadnja vuca… 4wd, 4×4 izgleda da nema nista… Da ne
pricam sto ti tvoji planinski putevi verovatno treba da sluze za razonodu
i voznju nekakvih SUV krsheva… koji na video snimku izgledaju smesno da se
upisa covek…
Naprosto se plasim za ovu igru…
Test Drive serijal je nazalost u svojoj istoriji pokazao da su uvek nastavci
pravljeni mnogo losije od prethodnika… tako da ce to bojim se biti i ovaj
put… Drzim im fige.. i voleo bih da me osecaj vara… Ali jbg.
Iskreno bih voleo ponovo osecaj koji je pruzao TDU.. ali pored ovih
screenshotova koji su gladac… sve ukazuje da ce u pitanju biti jadac! p.s. Mada realno… Kada pomislim da prevelika
ocekivanja cesto donose razocaranja, a mala ocekivanja cesto donose iznenadjenja
(pozitivna)… Mozda ovo sto sam sumnjicav bas znaci da ce biti kickass!
TDU2 izgleda dobro po ovome sto se prikazuje. Drago mi je da će konačno u jednoj ovakvoj igri, ovog koncepta, biti implementirana dva sveta Ibiza i havaji. Mislim da su kretori igre odabravsi ostrvo za Vvoznju i uredili ga celog za istu napravili odličan izbor jos u prvoj igri. nadam se da ce rezultat biti odličan. Takodje se nadam da ce ovde tj. na ibizi biti prisutni i toliko ocekivani uski planinski putevi a i malo vise "sporijih " automobila tipa bmw serije 3 , reno, volvo, saab itd.
Pa nema na sajtu 3:)
HOLY SHIT… BICE I Havaji i Ibiza!!!!!11! ;D Trejler:
http://ps3.ign.com/articles/108/1086776p1.html
Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.
meni je super…
Ono sto fali u odnosu na prvi deo – manje radio stanica, nema podesavanja kamere u kolima, mislim da je i manji izbor automobila, al to nisam siguran skroz, nema motora
Ono sto fali u odnosu na obecano – nema brisaca za vetrobran, nema benzinskih pumpi
Ono sto je losije u odnosu na keca – igraci koji igraju na tastaturi kazu da je dosta teze i losije, meni na volanu super ;D
Ono sto je bolje u odnosu na keca – grafika, noc i dan, promena vremena, kisa…zatim sto imade Ferrari Italia Malo su popeglali puteve, nije onako suludo poskakivanje po brdima i bam u bankinu …Onda – offroad je fenomenalan!
Ubacili su i dosta nepotrebnih stvari – menjanje namestaja i tako neke gluposti
Ostalo je maltene sve isto…AI botova, policija, trke… Ibica mu ovde dodje kao neki uvod za Havaje, to je skroz ok. Sve u svemu, nije lose, neke stvari su bolje, neke losije…ja u globalu zadovoljan.