edit Уреди тему

TDU 2

Ненад Нешовић08. Апр. 2010. 12:47

Bice jekstra izgleda :)

Последњи коментари:Сви коментари (6) »

nex23. Фебр. 2011. 11:28

meni je super…
Ono sto fali u odnosu na prvi deo – manje radio stanica, nema podesavanja kamere u kolima, mislim da je i manji izbor automobila, al to nisam siguran skroz, nema motora
Ono sto fali u odnosu na obecano – nema brisaca za vetrobran, nema benzinskih pumpi
Ono sto je losije u odnosu na keca – igraci koji igraju na tastaturi kazu da je dosta teze i losije, meni na volanu super ;D
Ono sto je bolje u odnosu na keca – grafika, noc i dan, promena vremena, kisa…zatim sto imade Ferrari Italia Malo su popeglali puteve, nije onako suludo poskakivanje po brdima i bam u bankinu …Onda – offroad je fenomenalan!
Ubacili su i dosta nepotrebnih stvari – menjanje namestaja i tako neke gluposti
Ostalo je maltene sve isto…AI botova, policija, trke… Ibica mu ovde dodje kao neki uvod za Havaje, to je skroz ok. Sve u svemu, nije lose, neke stvari su bolje, neke losije…ja u globalu zadovoljan.

marko loeb23. Фебр. 2011. 11:03

i da li je test drive unlimited 2 reinkarancija Test drive the duel ili je podlegao vidjenju da je svaki nastavak td losiji od prethodnog? Da li je neko igrao probao i da li moze da nam prosledi utiiske? Uzimjuci u obzir da su kuburili sa buđzetom mislimd anecemo dobiti ono sto smo ocekivali…

DLC03. Мај 2010. 02:35

Hm.. Miter… Iz tvojih usta u Bozije usi…
Sad se ovo nece svideti Neshu.. ali, realno ono sto sam video u trejleru (znaci to daje bolju sliku od ovih shotova).. meni se cini da od tog optimizma nema nista…
Autici u akciji izgledaju … ‚aj reci cu cudno… iako su izmodelovani – boli glava… dakle od malo realnije fizike ili ne d‘o bog bolje diferencijacije prednja, zadnja vuca… 4wd, 4×4 izgleda da nema nista… Da ne pricam sto ti tvoji planinski putevi verovatno treba da sluze za razonodu i voznju nekakvih SUV krsheva… koji na video snimku izgledaju smesno da se upisa covek…
Naprosto se plasim za ovu igru…
Test Drive serijal je nazalost u svojoj istoriji pokazao da su uvek nastavci pravljeni mnogo losije od prethodnika… tako da ce to bojim se biti i ovaj put… Drzim im fige.. i voleo bih da me osecaj vara… Ali jbg.
Iskreno bih voleo ponovo osecaj koji je pruzao TDU.. ali pored ovih screenshotova koji su gladac… sve ukazuje da ce u pitanju biti jadac! p.s. Mada realno… Kada pomislim da prevelika ocekivanja cesto donose razocaranja, a mala ocekivanja cesto donose iznenadjenja (pozitivna)… Mozda ovo sto sam sumnjicav bas znaci da ce biti kickass! 

marko loeb30. Апр. 2010. 08:10

TDU2 izgleda dobro po ovome sto se prikazuje. Drago mi je da će konačno u jednoj ovakvoj igri, ovog koncepta, biti implementirana dva sveta Ibiza i havaji. Mislim da su kretori igre odabravsi ostrvo za Vvoznju i uredili ga celog za istu napravili odličan izbor jos u prvoj igri. nadam se da ce rezultat biti odličan. Takodje se nadam da ce ovde tj. na ibizi biti prisutni i toliko ocekivani uski planinski putevi a i malo vise "sporijih " automobila tipa bmw serije 3 , reno, volvo, saab itd.

nex08. Апр. 2010. 14:05

Pa nema na sajtu 3:)
HOLY SHIT… BICE I Havaji i Ibiza!!!!!11! ;D Trejler:
http://ps3.ign.com/articles/108/1086776p1.html

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.