edit Уреди тему

Дизајнирајте мајицу и зарадите новац са фирмом Limited Ink!

Limited Ink је нова марка која ће овог лета понудити тржишту занимљиве мајице у ограниченом тиражу.

Кроз овај конкурс она нуди талентованим дизајнерима, илустраторима и уметницима могућност да зараде осмишљавајући налепнице за мајице.

Limited Ink плаћа од £3 до £5 за дизајн по свакој продатој мајици, а с' обзиром да ће се марице израђивати у тирању од 1000 комада зарада за један уникатан дизајн може износити од £3,000-£5,000.

Последњи коментари:Сви коментари (7) »

nikoola05. Мај 2009. 00:48

Тај фајл не служи ничему.
Шаблон је величине А4 и служи само да би позиционирао свој дизајн на мајици, на ком делу да се штампа.
Сам рад прилажеш као независан PDF докуменат у потребној резолуцији/величини спреман за штампу уписан у правоугаоник, а не у контуру мајице.

nex05. Мај 2009. 00:38

SUMNJAM!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!The Fuck, Chedomire....­.The FUCK!

che05. Мај 2009. 00:34

Imam par ideja al čisto sumljam da ću da ih sprovedem u delo. Prvo moram da provalim kako onaj njihov templejt da pretvorim u radnu površinu – a kao što oni traže – life-size … Tamo postoji i još jedan fajlić koji nema ekstenziju. Znaš li možda čemu služi?

nikoola04. Мај 2009. 16:23

1. и 2. Тзв. сито штампа
3. Дигитална штампа – штампа директно на мајици
4. Уз помоћ ТТ штампача . Мислим да је то оно кад је онако гумиран, испупчен натпис на мајици
5. Вез (игла и конац, али наравно контролисани од стране речунара)
6. Ово мислим да је свима јасно. Уз помоћ airbrush спрејева
7. Додатно преправљање мајице, у смислу закрпа …
8. Штампа на трансфер фолији, која се затим термичким поступком (пеглом) преноси на мајицу (популарна кућна радиност дигиталног доба) Проучи све па одлучи који ти метод највише одговара.

che04. Мај 2009. 12:39

Jel možeš da nam pojasniš ove pojmove pošti si stručnjak za štampu tj. šta mi da odaberemo: 1.screen print – standard pantone ink
2.screen print – glow in the dark ink
3.digital print
4.thermal transfer
5.machine stitching
6.airbrushing
7.additional fabric
8.foil transfer ok, barem pod brojevima 3,4 i 8 …

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.