edit Уреди тему

Нова Anti-spam заштита

Никола Радовановић24. Март 2009. 11:24

Већ неко време појачана је активност хакера, који на разне начине покушавају да науде овом сајту, па се указала потреба за додатном заштитом.

Од суботе званично функционише додатна заштита приликом учлањења на сајт, која се огледа у уношењу додатног кода приликом попуњавања захтева за регистрацију. Не бих да урекнем, али до тренутка писања овог текста није успео да је заобиђе ни један хакер. ВРЛО БИТНО: Хакери, ову поруку немојте да схватите као изазов, јер она то једноставно НИЈЕ!

Последњи коментари:

nikolar25. Март 2009. 09:46

coba nisam ja nista radio
ja znam sifru

nikoola24. Март 2009. 16:56

Ко преживи причаће.

nex24. Март 2009. 14:51

Da ne bude ko na Dizajn Zoni, tamo botovi znaju da salju i privatne poruke;D

Hello Dear,
My name is celine.
I was impressed when i saw your profile today and i will like to establish a long lasting relationship with you.
In addition,i wish you reply to this message through my e-mail celineodongo23@yahoo.com.
This is because i don't know the possibility of remaining here for a long period please If you are interested in knowing more about me,contact me directly to my email address
moreover,i will show you my pictures,
Thanks and waiting to hear from you.
Хелло Деар,
Моје име је целине.
Био сам импресиониран када сам видео твој профил и данас ћу се желели да успостави дугогодишњу везу са вама.
Осим тога, желим вам одговорити на ову поруку путем свој е-маил целинеодонго23@ыахоо.цом.
То је зато што не знам могућност преостале овде за дуго молимо Уколико сте заинтересовани за знајући више о мени, контактирајте ме директно на моју е-маил адресу
Осим тога, ја ћу вам показати моје слике,
Хвала и чека да чује од тебе.

;D:P;D

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.