edit Уреди тему

Конкурс: Зграда на води

Никола Радовановић06. Фебр. 2009. 01:06

The Seasteading Institute (TSI) тражи креативне и талентоване дизајнере да конструишу „зграду на води“ користећи програме за 3D моделовање. „Зграда на води“ представља плутајућу платформу која омогућава људима да настане океан на начин на који се вековима користи земља. Професионална екипа наутичких инжењера већ је конструисала саму платформу. На вама је да осмислите шта ће она да носи, болницу, коцкарницу, стамбену зграду, фудбалски стадион или нешто сасвим друго. Будите креативни! Победници конкурса добијају награду до $1000, њихови радови ће се појавити на TSI интернет страни и у њиховим публикацијама, а неки радови се можда и изведу. Погледајте преглед свих награда и званична правилима конкурса, као изваничну најаву.

Последњи коментари:

che09. Мај 2009. 00:19

ОК. Гласао сам за број 25 ал ми је сајт чекирао број 38. НАМЕШТАЉКА! ПРЕЕЕВАРААААААА! КРАДУ ГЛАСОВИИИИИ!!!!!

nikoola06. Мај 2009. 19:20

Конкурс је званично затворен. Пристигло је 40 радова. Сада је на реду гласање које траје до 13. маја. Можете бесплатно (под Creative Commons Attribution лиценцом) преузети све пристигле моделе 694Мб. Већину модела можете отворити помоћу програма SketchUp или Blender , само пар њих захтевају специјалне програме (нпр. MAX). Погледајте рендеринге пристиглих модела за које можете гласати. Шта чекате гласајте!

nikolar06. Фебр. 2009. 08:52

ovo je isto za mene

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.