edit Уреди тему

Нове тарифе за телефон

Вељко Миљанић06. Нов. 2008. 22:27

Да л је могуће да цене фиксне телефоније скачу за дупло а на тако активном форуму као што је СКАР нема ни речи о томе?  Ја сам закачио део једне информативне емисије :) где је објашњено да морају да поскупљају јер ће онда лакше да продају Телеком. И одмах затим су почели да објашњавају како ће се то повољно одразити на квалитет услуга. Волео бих да ме неко оповргне али ја мислим да смо ми једина земља из бивше СФРЈ која продаје своју фиксну мрежу? И то још уз услов за поскупљење од 100% Иначе пре 5–6 година је у Грчкој био протест због поскупљења телефонских услуга. Протест се састојао у томе да корисници („протестанти“ :)) подигну телефонске слушалице у договорено време. Када се слушалица подигне, телефон почне да вуче струју из телефонске централе. Пошто је централа пројектована за неки најгори могући случај у реалном раду, ако се накупи довољно активних телефона, централа аутоматски искаче из система.

Последњи коментари:

marko loeb08. Нов. 2008. 18:08

pa dobro de to je malo zajebato

nex07. Нов. 2008. 16:39

pa Rudic kad zove hotlajn

marko loeb07. Нов. 2008. 16:20

ko jos koristi fiksnu telefoniju

nex06. Нов. 2008. 22:31

Hm, nije za duplo vec za oko 3,5 puta…dok za pravna lica ostaje isto, il pojeftinjuje, zaboravih…
Jebiga, imadu monopol kao i vi sto imate i moze im se, ko sto se vama moze;D;D;D
.
Al zato sad uzivamo u carima ultrabrzog intreneta koji prosto KIDA kako radi…mmmmm…fa­natzijav**v

Како бисте поставили Ваш коментар морате се учланити/пријавити на сајт.